01327 353 212

Mr & Mrs G - Kitchen Case Study

Mr and Mrs G called us in to look at designing a kitchen into their new extension. The new space has large folding back doors onto a patio and the clients wanted to retain the light and airy feel with the furniture.

It was important to them that the kitchen was minimal in its construction and that the very simple clean lines gave it the interest.

A large built in corner pantry provides much storage space, whilst the curved and shaped panel on the island invites guests to move away from the working area and towards the bar/dining table part of the room.

The two colours are very subtle and sit wonderfully well on the wooden floor. An Oak bar top provides a little but more warmth and coupled with stylish stools gives a great breakfast/coffee area.

The old kitchen occupied the space behind the fridge and it has now been converted into a Utility Room.